Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çAlright daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Elektrik ve su tesisat malzemeleri projeye göre hazırlanıyor. Aydınlatma armatürlerinden iç ve dış kaplama malzemelerine kadar hazırlanan prefabrik villa Tıra yüklenerek istenilen her yere sevk edilebiliyor.

Prefabrik ev satın almak uygun maliyetten zaman tasarrufuna kadar birçAlright avantajı sağlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşmaleıza olanak tanır.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Satış ofislerimizden bilgi alarak measurement en yakın yerde ev sahibi olan müşterilerimizden Karmod ev mutluluk deneyimlerini dinleyebilirsiniz. Ödemede ne tür kolaylıklar sağlıyorsunuz? Kredi kartına taksit uygulamanız bulunuyor mu?

Aynı zamanda en önemli yorumlarından bir tanesi ise şu aslında bu işe girdiğimizde maliyetleri Web olarak görebilmek diğer yapılarda bu net olarak görülememektedir.

Karmod her konuda olduğu gibi satış prefabrik ev modelleri sonrası servis konusunda da sektörde öncü ve prefabrik ev modelleri lider konumdadır. Satış sonrası servisimiz her zaman sizin yanınızdadır.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Karmod prefabrik ev modellerini, modern-day tesislerinde standartlara uygun şekilde inşa eder, bu da daha yüksek bir kalite kontrole ve daha az inşaat hatasına yol açar. Bu sayede Karmod kalitesiyle üretilen hayalinizdeki prefabrik eve kavuşmuş olursunuz.

Prefabrik yapılar 7,5 şiddetinde depreme ve 80km/saat hızında esen bir rüzgara dayanıklıdır. Prefabrik yapıları gideceği yerin iklim koşullarını dikkate alarak Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde kullanıma uygun olarak üretmekteyiz.

Kullanım yerinde firma profesyonellerince farklı prefabrik ev fiyatları ustalara ihtiyaç duyulmadan kısa zamanda montajlanarak oturuma hazır edilir.

Prefabrik ev cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum yapılabilir.

Karmod, müşterilerine tek katlı prefabrik evlerden prefabrik ev fiyatları prefabrik villaya kadar pek çAlright farklı türde hazır prefabrik ev modeli sunar. Alanında uzman konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla tasarlanan Karmod hazır ev modelleri aşağıdaki şekildedir:

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına prefabrik ev fiyatları sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Report this wiki page